KFC Herenthout diende titelkandidaat een verrassende maar verdiende nederlaag toe.

Al na 6' stonden de Stoeters op 2-0 na een knappe vrijschopgoal van Stesses en een mooie goal van Van Dael na een prima collectieve thuisaanval. Rond het half uur mocht Stesses zijn vrijschopgoal nog een keer overdoen. Hij schoot ook zijn 2e vrijschop binnen. Doelman Ken Oorts redde enkele keren knap de meubelen en verhinderde vlak voor de rust met een heerlijke save de aansluitingstreffer voor Beekhoek.

Beekhoek startte furieus na de rust en scoorde meteen de 3-1. De bezoekers bleven drukken maar Ken Oorts bleef foutloos keeperswerk afleveren. Toen op tegenaanval de bal bij Stesses kwam scoorde die met zijn 3e van de namiddag de 4-1. In de slotfase kon Beekhoek nog tegenscoren en werd het 4-2.